Mi-Light FUT036 2.4Ghz LED list kontroller Singel

Mi-Light FUT036 radiomottagare är en liten enhet för att styra enfärgad LED-belysning.

Artikelnummer: 180551
Lagerstatus: Utgående produkt

132 kr 119,20 kr
Exklusive moms: 29,80 kr
st

Beskrivning

Mi-Light radiomottagare är en liten enhet för att styra enfärgad LED-belysning. 

Enheten är utformad för att ändra ljusstyrkan på det anslutna LED -bandet med hjälp av en passande fjärrkontroll eller wifi -hubb. Anslutningen för denna enhet uppnås via radio, det är genom den som mottagaren kommunicerar med sändaren. Denna mottagare är kompatibel med Mi-light-serien.

Kompatibel med fjärrkontroll FUT006 och FUT007, väggpanel B1, väggpanel FUT087

Om zonerna: Du behöver minst en kontroller per zon. Varje zon kan bestå av flera styrenheter. Om du placerar mer än en kontroller på en zon fungerar alla styrenheter som en, tack vare funktionen för automatisk överföring/autosynkronisering i denna enfärgsstyrenhet. Om en av kontrollerna ligger inom din fjärrkontrolls intervall, kommer alla andra kontroller som är tilldelade zonen tillsammans med. Enkelt uttryckt kan du ha en kilometer lång Strips och de kommer att synkroniseras eftersom det finns en kontroller var 30: e minut. Och ja, allt sker trådlöst! Med den här typen av inställningar kan du använda flera strömförsörjningar för en större installation utan att förlora spänning och ljusstyrka.

Du behöver inte längre flera fjärrkontroller för dina Single Color Strips. Med FUT Controller -familjen kan du nu blanda olika zoner med LED -remsor på en enda fjärrkontroll. Se bara till att du följer dessa enkla regler för att göra det: Det kan bara finnas en typ av LED -remsor per zon. Så om du sätter en enfärgsremsa på zon 2 måste alla remsor i zon 2 vara enfärgade och kommer att användas direkt.

Specifikation

Modell FUT036
Arbetsspänning 12V / 24V DC
Max utgång 6A/kanal
Total effekt Max . 10A
Arbetstemperatur -20 till 60C
RF 2,4 GHz
Maximalt kontrollavstånd 30m
Utgångsanslutning Gemensam anod
Storlek 119 mm x 37,5 mm x 22 mm

Liknande produkter

Även köpta produkter