90) spelar en stor roll i detta. Dessutom kan remsan användas flexibelt, särskilt eftersom den kan separeras mellan de enskilda enheterna och har en motsvarande böjningsradie. Med den nyutvecklade "Chip-On-Board" -tekniken kan en homogen strålkvalitet uppnås med LED-remsor, e" />

COB LED list 4000K

Flexibel chip ombord LED band med SMD LEDs, 5m längd

Artikel Nr: COB480-4000K
Lagerstatus: I lager i Helsingborg
Leveransstatus: 1 - 3 dagar

384 kr
Exklusive moms: 96 kr
St

Genom implementeringen av "Chip-On-Board" -tekniken och den resulterande strålvinkeln på 180 ° är dessa COB LED-remsor idealiska för en mängd olika applikationer där den ger mycket bra belysning. Det höga färgåtergivningsindexet (CRI> 90) spelar en stor roll i detta. Dessutom kan remsan användas flexibelt, särskilt eftersom den kan separeras mellan de enskilda enheterna och har en motsvarande böjningsradie.

Med den nyutvecklade "Chip-On-Board" -tekniken kan en homogen strålkvalitet uppnås med LED-remsor, eftersom de enskilda LED-punkterna inte längre är synliga. Med ett kontinuerligt ljusband kan känsliga, smala ljuslinjer skapas. Detta beror inte minst på en extremt tätt befolkad LED -remsa (480 lysdioder / m). Användningen av COB LED -remsor som effektljus eller väg- och orienteringsbelysning är särskilt imponerande.

CCT 4000K
PCB -bredd 8 mm
Ingångsspänning 24V
Effekt 10W/m
LED -mängd 480LED/m
CRI Ra>90
IP -klass IP20
Längd 5m

Liknande produkter