Trädgårdsbelysning 6W RGB+CCT

LED trädgårdsspots är idealiska för att belysa växter eller din terrass

Artikel Nr: 180582
Lagerstatus: Kontakta oss per mail.
Rekommenderat pris: 399 kr
399 kr 303,20 kr
Exklusive moms: 75,80 kr
Denna artikel är för närvarande slut i lager och kan inte köpas.

Med RGBW LED trädgårdsspots kan färger och alla nyanser av vitt justeras. Det är också möjligt att dämpa punkten och justera färgintensiteten.

Med hjälp av det medföljande jordstiftet kan LED utomhusspotlighten enkelt fästas i marken. Markspotten kan enkelt flyttas om du vill belysa en annan del av din trädgård. Vill du inte placera strålkastaren i marken? Du kan också enkelt fästa spotten på en hård yta med hjälp av fästet som sitter på markspotten.

LED trädgårdsspotten har ett skyddsvärde på IP66 vilket gör att den tål regn. Huset är tillverkat av aluminium och har en svart färg. LED trädgårdsspots är idealiska för att belysa växter eller din terrass till exempel. Denna trädgårdspot har en effekt på 6 Watt. Den maximala räckvidden är 10 meter.

Fördelar LED markspot

Den största fördelen med denna LED-trädgårdsspot är att den är mycket energieffektiv. Detta gör att du kan lämna dina LED-trädgårdspottar på länge utan att dra på dig en hög energiräkning. Detta beror på att nästan all energi omvandlas till ljus, inte värme. Så är det med gammaldags belysning, som glödlampor och halogenlampor. Som ett resultat förbrukar dessa lampor mycket energi i onödan. LED trädgårdsspots håller väldigt länge, så du behöver inte byta ut dem snabbt. Du kommer också att spara på underhålls- och utbyteskostnader.

Ger en dekorativ accent av upplyst utrymme.

Modellnr FUTC04
Spänning AC100~240V 50/60Hz
Effekt 6W
Arbetstemperatur -20-45°C
Färgtemperatur 2700K~6500K
Ljusflöde 550LM
Ljuseffektivitet 90LM/W
CRI >80
PF >0,5
Livslängd 50 000 timmar
Strålvinkel 25°
Belysningsavstånd >10m
IP-hastighet IP66
RF 2,4 GHz
Kontrollavstånd 30m

Liknande produkter

Även köpta produkter