Shelly PLUS H&T Wi-Fi + Bluetooth fukt- och temperatursensor

Shelly PLUS H&T är den nya PLUS-generationens modell av Shelly H&T kombinerade fukt- och temperatursensor

Artikelnummer: 265512
Lagerstatus: Kontakta oss per mail.

352 kr
Exklusive moms: 88 kr
st

Beskrivning

Shelly PLUS H&T

Med en batteritid på mer än 1 år säkerställer Shelly Plus H&T att du alltid är medveten om temperatur- och luftfuktighetsvärdena i ditt hem eller kontor. Med en snabbare processor övervakar Shelly Plus H&T även de minsta förändringar i förhållandena och hjälper till att förhindra uttorkning eller mögel samtidigt som det ger bekväma förhållanden i rummet.

Shelly Plus H&T drivs av batterier som standard (kräver 4st AA-batterier för drift) eller 5V DC-laddning med en USB-C-laddningskabel. Vid batteridrift har Shelly Plus H&T en drifttid på mer än 1 år, tack vare den superenergieffektiva e-pappersdisplayen. Shelly Plus H&T är också utrustad med en USB-port av typ C, och när den drivs av 5V DC rapporterar den uppmätta data oftare, var 5:e minut.

Enheten har en minimalistisk men ändå modern design, så den passar in i alla kontor och hem. Luftfuktighetsnivån och temperaturen i rummen kan övervakas inte bara i Shelly-appen – även på distans via internet, utan även på skärmen i rummet. Och naturligtvis kan du också bygga automatiseringar på data och intelligent styra andra Shelly-enheter.

Den ansluts direkt till en Wi-Fi-router, inga kablar eller HUB/centralenhet behövs för att använda den. Tack vare ESP32-chippet – som andra Shelly Plus-enheter – kan det paras ihop med telefonen via Bluetooth på några sekunder.

Uppmätta data lagras i 1 år i den kostnadsfria Shelly Cloud-tjänsten, och data kan ses och laddas ner i den även gratis Shelly smartphone-appen.

Produkten levereras utan batterier.

När det används med andra Shelly-produkter:

Plus H&T + Plug S / Plugg

Att kontrollera temperaturen hemma har aldrig varit enklare! Anslut bara värmaren till ett Shelly Plug eller Plug S smart uttag och använd en scen för att automatisera påslagning och avstängning av WiFi-uttaget baserat på Shelly Plus H&T-dataströmmen.

Plus H&T + TRV

Du kan enkelt spåra temperaturfluktuationer och hålla en behaglig temperatur i ditt hem. Anslut bara Shelly TRV till Shelly Plus H&T för att få exakt temperaturdata från alla rum i ditt kontorshem och justera automatiskt din uppvärmning därefter.

Plus H&T + Plus 1

Undvik hög luftfuktighet och förhindra mögelbildning genom att ansluta ditt badrum eller annan fläkt till en Shelly Plus 1, och skapa en scen med hjälp av Shelly Plus H&T-data för att automatiskt slå på fläkten vid ett angivet luftfuktighetsvärde.

Plus H&T + Plus 2PM

En av anledningarna till att värma upp lägenheten under de varma sommarmånaderna är det direkta solljuset som kommer in genom fönstren. Använd en Shelly Plus H&T för att styra de motoriserade luckorna med Shelly Plus 2PM reläer för att stänga luckorna när vädret blir för varmt.

Produktfunktioner:

  • E-bläckdisplay med låg förbrukning
  • Drivs med 4 x 1,5V AA-batterier (ingår ej)
  • Kan även drivas från en konstant strömförsörjning med en USB-C-kontakt (ingår ej)
  • Låg batteriförbrukning (upp till 1 års batteritid)
  • Det erbjuder 1 års gratis datalagring för analys och statistik
  • Enkel Bluetooth-parning
  • Den kan även monteras på väggen
  • Den är också kompatibel med Alexa och Google Home-system

Specifikation

Strömförsörjning AC 110-240V ±10%, 50/60Hz
Strömförsörjning DC Nej
Kanaler 4 kanals ingång
Temperaturskydd för enheten Ja
Överbelastningsskydd Nej
Stöd för flera klick Upp till 12 möjliga åtgärder
HTTP/HTTPS webhooks Ja
Anpassade skript (mJs) Ja
Driftstemperatur -20°C till +40°C
Enhetens strömförbrukning < 1 W
Intelligent På/Av Ja
Lokal och fjärrkontroll Ja
Soluppgång solnedgång Ja
Veckoschema Ja
Trådlös Ja
Wi-Fi-protokoll 802.11 b/g/n
Wi-Fi Radiofrekvens 2412-2472 ?Hz
Wi-Fi Radiosignaleffekt 1mW
Wi-Fi Range upp till 50 m utomhus och upp till 30 m inomhus (beroende på byggmaterial)
MÅTT
Storlek 42 x 38 x 17 mm

Liknande produkter

Även köpta produkter